Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, 4-izbový byt, LOGGIA, sídl. Mier, Sp. Nová Ves

Mestská časť: Mier
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
123 000 €

Popis nehnuteľnosti

SIGMA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj 4-izbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite sídl. Mier v Spišskej Novej Vsi. Byt pozostáva zo štyroch miestností a príslušenstva, ktorým je kuchyňa, priestranná chodba, samostatná kúpeľňa, WC, loggia a pivnica nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou ( murované jadro, nová sanita, drevené okná, bezpečnostné dvere). Celková výmera podlahovej plochy spolu s príslušenstvom je 87 m2. Byt na nachádza na 6/8 p. v zateplenom bytovom dome. Taktiež v bytovom dome bola vymenená strecha, výťah a rekonštrukciou prešli aj stúpačky. Energetický certifikát sk. „B“.

Byt sa nachádza na sídl. Mier, ktorý disponuje výbornou občianskou vybavenosťou, nájdete tu školu, škôlku, zdravotnícke zariadenie, športové centrum, knižnicu, nákupné centrum a pod. Neďaleký Slovenský Raj a jeho stredisko Čingov a Košiarny briežok  ponúka mnoho možností na turistiku, beh či bicyklovanie. Parkovanie v okolí bytového domu je na verejnom parkovisku.

Cena: 123.000,- €

Kontakt: 0907 392 275 ; rerkova@sigmareality.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
87 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Zateplený objekt:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Rerková, RSc.

Ing. Andrea Rerková, RSc.

majiteľ

  • Slovensky

Špecialista na byty a domy v oblasti SNV a okolie. Danej problematiku sa venujem už 10 rokov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti