Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ - Predaj záhrady s chatkou, Tarča, Sp. Nová Ves

Mestská časť: Tarča
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
53 000 €

Popis nehnuteľnosti

SIGMA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj záhradu s útulnou chatkou nachádzajúcu sa v záhradkárskej oblasti, za sídl. Tarča v Spišskej Novej Vsi. Chatka má pridelené súp. č.,  jej  výmera je 25 m2, je čiastočne podpivničená a disponuje 2 miestnosťami. Prvá z miestností môže slúžiť ako kuchynská časť a druhá ako časť oddychová. V chatke je zavedená celoročne elektrina a k dispozícii je aj úžitková voda. WC je riešené formou suchej toalety.

Na pozemku, ktorý je slnečný sa okrem útulnej chatky nachádza aj fóliovník, hojdačka pre deti  ale aj upravený priestor ( vydláždený betónovými tvárnicami) o výmere cca 20 m2 vhodný na príjemné rodinné posedenie pri grile. Celková výmera záhrady je 386 m2, z toho je výmera záhrady 361 m2 a 25 m2 je zastavaná plocha a nádvorie. Na záhradnej časti pozemku nájdete ovocné stromy, okrasné stromy, kríky, trvalky ale aj priestor na pestovanie zeleniny.  Miesto neposkytujúce úžitkovú hodnotu možno využiť ako priestor na parkovanie. Prístup ku záhrade je po spevnenej kamenistej komunikácii. Pozemok je vysporiadaný v osobnom vlastníctve – bez tiarch a akéhokoľvek rizika.

Cena: 53.000,- eur

Bližšie info v Rk alebo na tel .č. 0907392275

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
386 m2
Plocha pozemku:
361 m2
Zastavaná plocha:
25 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Rerková, RSc.

Ing. Andrea Rerková, RSc.

majiteľ

  • Slovensky

Špecialista na byty a domy v oblasti SNV a okolie. Danej problematiku sa venujem už 10 rokov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti