Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE - Ponúkame Vám na predaj 5 izbový poschodový RD v malebnej obci Odorín, nachádzajúci sa 15 min. autom od okresného mesta Spišská Nová Ves. Dom je  postavený z tehál v 70 rokoch, je 2-podlažný, podpivničený z 3/4. Pozostáva zo suterénu, kde sa nachádza práčovňa, pivnica, kotolňa a technická miestnosť. Na prízemí je situovaná priestranná kuchyňa + špajza, chodba z ktorej je vstup do presvetlenej a priestrannej obývacej izby, taktiež je z nej vstup do kúpeľne a WC, vstup do zádveria, vstup do suterénu a v neposlednom rade vstup na schodište, ktorým sa dostanete na 1. poschodie rodinného domu. Na tomto poschodí sa nachádzajú 3 izby – spálňa, 2 detské izby a zastrešený balkón.

Vykurovanie domu je centrálne, zabezpečené plynovým kotlom PROTERM + radiátory, taktiež je tu samostatný ohrev vody - zásobník 80 l.  Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Dom má vlastnú studňu s pitnou vodou. Verejný vodovod je na hranici pozemku avšak dom nie je na neho napojený.

Strecha domu je plechová – sedlová.

Dom prešiel jemnou rekonštrukciou pri ktorej boli vymenené okná z drevených na plastové, najmä na 1. poschodí. Taktiež boli vymenené aj predné vchodové dvere. Ináč je dom v pôvodnom, no  veľmi zachovalom stave, ponúka široké možnosti rekonštrukcie podľa vlastných predstáv nového majiteľa. K tejto nehnuteľnosti nie je vyhotovený energetický certifikát.

Rodinný dom je samostatne stojaci dom nachádzajúci sa na pozemku o rozlohe 1297 m2. Pozemok je v prednej časti mierne svahovitý, nachádza sa tam predzáhradka s okrasnými kvetinami. Na zadnej časti pozemku je situovaný prístrešok – v lete poskytujúci miesto na rodinné posedenia, ďalej je tu dreváreň, udiareň a taktiež hospodárska budova pozostavajúca z letnej kuchyne a pivnice. Na samotnom konci pozemku je ovocný sad v ktorom nájdete 12 ovocných stromov ( slivky, jablone a orech).

Obhliadka, ktorú Vám radi umožníme Vám určite napovie viac.

Dom je predajom hneď voľný. Cena dohodou. Bližie info v Rk alebo na tel. č. 0907 392275

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1297 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
1 m2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Rerková, RSc.

Ing. Andrea Rerková, RSc.

majiteľ

  • Slovensky

Špecialista na byty a domy v oblasti SNV a okolie. Danej problematiku sa venujem už 10 rokov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti