Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ - 1-izbový byt + 2 loggie, sídl. Mier, Sp. Nová Ves

Mestská časť: Mier
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
72 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária SIGMA REALITY ponúka na predaj 1-izbový byt s dvoma loggiami vo vyhľadávanej lokalite sídl. Mier v Spišskej Novej Vsi.   

Ponúkaná nehnuteľnosť je byt v osobnom vlastníctve a disponuje rozlohou 36 m2. Pozostáva z chodby, 1 miestnosti, kuchyne, kúpeľne, WC, 2x loggie a pivnice nachádzajúcej sa v suteréne bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (nové murované jadro, vaňa, WC, plastové okná, nová elektrina v rekonštruovanej časti). Nachádza sa na 1/8 poschodí. Bytový dom je zateplený, prebehla oprava strechy a taktiež aj výmena výťahu. Energetický certifikát sk „B“.

DISPOZÍCIA: Po vstupe do nehnuteľnosti Vás osloví veľká priestranná chodba, z ktorej je vstup do každej miestnosti v byte, čo zabezpečuje nepriechodnosť izieb. Z chodby je vstup do obývačky a taktiež do samostatnej kuchyne. Výhodou je oddelená kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Byt pôsobí vzdušným dojmom vďaka svojej dispozícii.  Tento byt má potenciál stať sa vytúženým bývaním práve pre Vás!

LOKALITA: Byt sa nachádza na sídl. Mier s výbornou občianskou vybavenosťou, nájdete tu školu, škôlku, zdravotnícke zariadenie, športové centrum, knižnicu, nákupné centrum a pod. Neďaleký Slovenský Raj a jeho stredisko Čingov a Košiarny briežok  ponúka mnoho možností na turistiku, beh či bicyklovanie. Parkovanie v okolí bytového domu je na verejnom parkovisku, v okolí domu je dostatok zelene a detských ihrísk.

Cena: 72 000 €
 

Kontakt: 0907 392 275 ; rerkova@sigmareality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
36 m2
Energetický certifikát:
áno
Zateplený objekt:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Andrea Rerková, RSc.

Ing. Andrea Rerková, RSc.

majiteľ

  • Slovensky

Špecialista na byty a domy v oblasti SNV a okolie. Danej problematiku sa venujem už 10 rokov.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti